Niloufar

BEAUTY FROM WITHIN!

“We proberen de groentesappen te combineren met fruit en superfoods om het zo lekker mogelijk te maken. Zo kun je elke dag genieten van een gezonde, smaakvolle sap – ideaal."

Bij Pure Juice geloven wij dat voeding een belangrijke rol speelt in het verbeteren van welzijn, de huid en algemene gezondheid. Of het nu gaat om rimpelvermindering, acne of het boosten van je immuunsysteem: je straalt pas echt als je lichaam wordt gevoed van binnenuit.

Pure Juice biedt de lekkerste (skal-gecertificeerde) biologische cold pressed juices. De sappen zijn puur, raw én koud geperst. Wat dit betekent? Dat er geen hitte vrijkomt tijdens het juicen. Hierdoor gaan enzymen, vitaminen en mineralen niet verloren. De producten van Pure Juice bevatten geen pasteurisatie, hpp, kunstmatige suikers, gluten of lactose. Naast de juices, bieden wij ook Beautyfoods aan om de inner beauty een extra boost te geven!

Wie?
Pure Juice is opgericht door Niloufar Bagheri: een levensgenieter met een passie voor gezonde voeding en schoonheid. Haar doel is altijd geweest om balans te houden in het leven, want laten we eerlijk zijn: we krijgen elke dag te maken met moeilijke keuzes. Een donut of groentesapje? Frisdrank of thee? Pure Juice maakt deze keuzes met haar heerlijke sapjes makkelijk.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:30 -  14:00 uur

DinsdagGesloten

Woensdag09:30 -  14:00 uur

Donderdag 09:30 -  14:00 uur

Vrijdag09:30 -  14:00 uur

Zaterdag 09:30 -  14:00 uur

ZondagGesloten

CONTACT

PURE JUICE

T:   06 45224853
M: [email protected]
W: www.purejuice.nl